Even een dagje hééélemaal weg!
Heerlijke, leuke en gezellige arrangementen voor een fijn dagje uit
in De Groene Poort. Even een dagje hééélemaal weg. Veel plezier!
U bent nu hier: Home  /  Beleef  /  Dagtrip  /  Happend en Trappend door De Groene Poort

Happend en Trappend door De Groene Poort

Happend en Trappend door De Groene Poort

...Ik verbaas me over de schoonheid van de beukenbossen, de kronkelende landweggetjes en werkelijk prachtige (historische) boerderijen. We passeren de Noordmolen en kasteel Twickel met haar landschappelijke tuin. In het routeboekje lezen we de sagen en vertellingen van dit gebied uit het verleden en we kunnen ons de Witte Wieven en Hé- mennekes haast voor de geest halen. Onderweg worden we verrast op een lekkere traphap en een boerderij-ijsje. Voordat we er erg in hebben fietsen we Oud-Borne weer in en genieten van het beschermde historische dorpsgezicht.

 

Arrangement Happen en Trappen

Wilt u lekker eten en tegelijkertijd Borne en omgeving op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement “Happen en Trappen” heeft u drie in één. Op drie verschillende locaties in en rond Borne krijgt u een kop koffie of thee met iets lekkers, een traphap en een boerderij- ijsje. U ontvangt ook een fietsrouteboekje vol met boeiende verhalen.

 

Prijs en bijzonderheden

Het arrangement kan individueel geboekt worden van dinsdag t/m zondag en kost € 17,50 per persoon. U ontvangt dan het routeboekje en 3 tegoedbonnen.De route is 28 km.

 

Reserveren

Reserveren is niet noodzakelijk. Meer  informatie via: VVV Borne / Uitbureau Borne, info@vvvborne.nl of 074-2657200.

 

Start
VVV Borne, Markstraat 23, 7622 CP Borne