Even een dagje hééélemaal weg!
Heerlijke, leuke en gezellige arrangementen voor een fijn dagje uit
in De Groene Poort. Even een dagje hééélemaal weg. Veel plezier!
U bent nu hier: Home  /  Beleef  /  Dagtrip  /  Ga toch de boer op!

Ga toch de boer op!

Ga toch de boer op!

...Ik ben er vandaag achter gekomen dat je kunt boeren je op verschillende manieren, in verschillende smaken. Eigenlijk is ‘boer’ een verzamelbegrip en dat zie je ook terug onder de Kiekeboer’n. Koeien, kippen, geiten, paarden, varkens…maar ook als je het land bewerkt voor planten, groenten of fruit ben je een boer. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze trots zijn op hun bedrijf, hun (h)eerlijke producten en vakmanschap. En dus vervolg ik mijn weg naar de volgende Kiekeboer. Ik heb de smaak van het buitenleven te pakken!

 

Arrangement Kiekeboer’n

De Kiekeboer’n zijn met elkaar verbonden door middel van vier routes die het mooiste van het Twentse landschap laten zien. De routes liggen in drie gemeenten, waaronder Borne. Vanuit de kern Borne kan er opgestapt worden voor de route Borne (ca. 20 km.) en Delden (ca. 30 km.) De vier routes zijn aan elkaar te koppelen zodat er een meerdaags arrangement samengesteld kan worden met een overnachting in de regio. Voor Borne is dat B&B De Zeilker (www.dezeilker.nl).

 

Verschillende Kiekeboer'n bieden daarnaast de mogelijkheid om een bezoek aan hun bedrijf uit te bereiden met een arrangement, zodat een bezoek aan de Kiekeboer'n één grote beleving wordt!

 

Prijs en bijzonderheden
De kaart waarop alle routes staan is verkrijgbaar bij de deelnemende Kiekeboer’n - www.kiekeboeren.nl - en de VVV Borne voor €2,50. Op de routekaart staat tevens een korte beschrijving van de deelnemende Kiekeboer'n, de openingstijden van de bedrijven met contactgegevens en bezienswaardigheden op de route.

 

Reserveren
Reserveren of meer informatie via: Vereniging Kiekeboer’n, Hélène ter Weele (voorzitter): info@kiekeboeren.nl en www.kiekeboeren.nl.

 

Start
Op verschillende locaties. Zie www.kiekeboeren.nl voor startlocaties.