Even een dagje hééélemaal weg!
Heerlijke, leuke en gezellige arrangementen voor een fijn dagje uit
in De Groene Poort. Even een dagje hééélemaal weg. Veel plezier!
U bent nu hier: Home  /  Beleef  /  Dagtrip  /  Happend en Stappend door Oud Borne

Happend en Stappend door Oud Borne

Happend en Stappend door Oud Borne

…De sfeer die hier hangt, is die van vroeger. Hier hebben al vele generaties gelopen die me ongetwijfeld mooie verhalen zouden kunnen vertellen over de geschiedenis van dit dorpje op zich. Over de textielbarronnen, het arbeidersleven en de tijd van de linnenhandel. De ramen van de huizen worden nog begeleidt met luiken, donkerblauw en donkergeel zijn de kleuren die overheersen. De leilindes doen hun oorspronkelijke werk; het geven van schaduw vanaf de vroege middag, als de zon nog wat hoger staat. Nieuwsgierig naar de verborgen geschiedenis achter de voorgevels laat ik me rondleiden. En het goede nieuws is ook nog dat het eten in verschillende gangen op me staat te wachten… heerlijk!

 

Arrangement Happen en Stappen

Wilt u lekker eten en Borne op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement “Happen en Stappen” heeft u drie in één. Op drie verschillende locaties in Borne krijgt u een 4- gangendiner en een wandeling met gids door Oud- Borne.

 

Programma:

  • Welkom: Aperitief en voorgerecht in het eerste restaurant
  • Start wandeling o.l.v. een stadsgids
  • Tussengerecht (soep) in het tweede restaurant
  • Vervolg wandeling o.l.v. een stadsgids
  • Hoofdgerecht en dessert in het derde restaurant

 

De menu’s verschillen per seizoen. Voorkeur voor een vis- of vleesgerecht kunt u vooraf bespreken. Een vegetarisch menu behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Bij reservering graag evt. diëten en/of bijzonderheden vermelden.

 

Prijs en bijzonderheden
Het arrangement kan geboekt worden vanaf 10 personen van dinsdag tot en met zondag en bedraagt €42,50 per persoon, inclusief gids. Drankjes zijn niet inbegrepen.

 

Reserveren
Reserveren of meer informatie via: VVV Borne / Uitbureau Borne, info@vvvborne.nl of 074-2657200. De reserveringskosten bedragen € 7,50 per (groep)reservering.

 

Start
VVV Borne, Marktstraat 23, 7622 CP Borne