Een spectaculair avondje uit!
In een betoverend decor genieten van een theater in de openlucht of op het rode pluche in een prachtige zaal...
U bent nu hier: Home  /  Beleef  /  Uit  /  Openluchttheater Hertme

Openluchttheater Hertme

Openluchttheater Hertme

Openluchttheater Hertme

 

In de coulissen van enkele majestueuze beuken staat in Hertme het unieke Openluchttheater. Verscholen in het groen neemt het een centrale plaats in het kerkdorp in. Het theater heeft een middeleeuws decor, is in 2010 volledig gerestaureerd en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers in de zomermaanden. Ieder jaar is er een divers programma met kindervoorstellingen, concerten, theater en uitvoeringen van verenigingen uit de regio.

 

Het Openluchttheater Hertme is een begrip in Twente. Het is een plaats waar (internationale) ontmoetingen plaats vinden, gastvrijheid nog vanzelfsprekend is en de sprankelende vitaliteit van het platteland tot leven komt. Het Openluchttheater Hertme wordt in één adem genoemd met het Afrikafestival. Een meerdaags festival dat bekend staat om zijn internationale allure, talentvolle Afrikaanse performers én Twentse gezelligheid.

 

Het openluchttheater is buiten de voorstellingen om vrij toegankelijk en is gelegen aan verschillende wandel- en fietsroutes. Het openluchttheater biedt een gevarieerd programma aan voorstellingen: www.openluchttheaterhertme.nl

 

Openluchttheater Hertme, Hertmerweg 31 Hertme

www.openluchttheaterhertme.nl