Erve Hondeborg
Soms kom je op locaties die je meteen pakken… Op een historisch erf in een prachtig landschap tegen de voet van de Zendersche Esch vind je Erve Hondeborg. Een wel heel speciaal plekje…
U bent nu hier: Home  /  Beleef  /  Erve Hondeborg

Of je nu het Marskramerpad loopt, een toevallige passant bent of een rondje fietst. Even uitrusten op Erve Hondeborg maakt je tocht tot een plezier. De van oorsprong oude boerderij – ver terug in de geschiedenis zelfs een burcht – is ingericht als een bijzondere plek om te genieten. Het concept is simpel; iedereen is vrij om binnen te lopen en zelf een kop koffie te zetten. Alles draait hier om gastvrijheid en vertrouwen.

 

Als je Erve Hondeborg binnen stapt, weet je even niet wat je moet zeggen. Oude historie is gecombineerd met mooie, nieuwe materialen. Het resultaat is een unieke, landelijke uitstraling waar je je direct welkom voelt. Prachtige kleuren en de inrichting doen de rest. In tweeëneenhalf jaar tijd zijn oude stallen en bijgebouwen omgetoverd tot een ruimte waar je kunt genieten. Initiatiefnemers Hazel Huls en Marian van Iersel hebben al hun vrije uren in het project gestoken. Samen hebben ze – vooruit, met een beetje hulp van hun mannen, familie, vrienden en vrijwilligers – een pleisterplaats gerealiseerd.

 

De pleisterplaats is vrij toegankelijk voor passanten en kan gebruikt worden om even uit te rusten, op te warmen of weer op adem te komen bij een eigen gezette kop koffie of thee. En daar maken veel mensen gebruik van. Het gastenboek staat vol met leuke reacties uit het hele land. Vooral de gastvrijheid, unieke locatie en de ‘onverwachte stop’ tijdens een route of korte wandeling worden gewaardeerd. Nieuwsgierig geworden naar Erve Hondeborg? Gewoon even langs komen, fietsend of wandelend. Iedereen is welkom!

 

www.ervehondeborg.nl